Laulaja ja juontaja Krista Siegfridsille, 38, hyvät suhteet läheisiin ihmisiin ovat tärkeintä maailmassa. Hyvällä sijalla ovat myös uusi kotikaupunki Amsterdam sekä iloinen euroviisumeininki.

Suomea 11 vuotta sitten Euroviisuissa edustanut Krista on siitä saakka ollut osa euroviisuporukkaa ja yhteisöä, joka hänen mukaansa on tosi positiivista ja hauskaa.

– Olen tehnyt jo neljä vuotta keväisin töitä Out-tv:lle, joka on LGBTQ+-yhteisön kansainvälinen kanava. Rakastan sitä kaikkea!

Krista intoilee myös nykyisestä kotikaupungistaan Amsterdamista, jonne hän muutti neljä vuotta sitten rakastuttuaan hollantilaiseen Rutgeriin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Rakastuin ensin mieheen ja sitten kaupunkiin. Amsterdamissa on avoimia ja ystävällisiä ihmisiä, ihania ravintoloita, paljon museoita ja kauniita vanhoja rakennuksia. Parasta on se, ettei kaupungissa ole koskaan tylsää. Aina tapahtuu jotakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kristasta on myös hienoa, että hän on voinut Amsterdamissa tehdä omaa juttuaan ja seurata omaa reittiään.

– Oman perheen myötä elämässäni on nyt entistä parempi balanssi.

Marja Hintikka: "En tiennyt, että kamera vielä kuvaa..."

Krista sanoo olleensa aina ekstrovertti. Hän on saanut Amsterdamissa hyviä ystäviä puolisonsa kautta, Euroviisuihin liittyviltä keikoilta ja jopa kuntosalilta. Kolmevuotiaan tyttärensä Lizzyn päiväkodissa hän on tutustunut äiteihin, joiden kanssa on mukavaa hengailla.

– Saan voimaa toisista ihmisistä. Mahtavaa, että ystäviä voi löytää mistä vain.

Kristalla on onnekseen myös Suomessa ryhmä läheisiä ystäviä — ja iso perhe, johon kuuluu rakkaan äidin ohella kolme sisarusta lapsineen. Krista piipahtaa usein työasioissa Suomessa ja viettää kesällä aikaa miehensä ja tyttärensä kanssa läheistensä luona.

Iloisuudestaan ja energisyydestään tunnettu Krista pitää hassuna, että häneltä usein kysytään, onko hän aina yhtä positiivinen. Hänestä kyse on vain asenteesta.

– Yritän ajatella, että elämä on ihanaa, ja mietin joka päivä asioita, joista olen kiitollinen. Kyllä minullakin välillä menee hermot, mutta en ole pitkävihainen. Haluan selvittää asiat puhumalla mahdollisimman nopeasti. Ja kun joku menee pieleen, saatan ensin itkeä ja puhua siitä paljon, mutta en jää piiskaamaan itseäni. Se ei ole tapani elää. Mietin ennemmin kaikkea hyvää ja mitä kivaa tulen jatkossa tekemään.

Lue lisää Krista Siegfridsin hyvän olon oivalluksista Hyvä terveys -lehdestä 6/2024!

Tämä artikkeli on ilmestynyt Hyvä terveys -lehdessä. Tilaajana voit lukea kaikki numerot maksutta digilehdet.fi-palvelusta.

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla